Sorina M Admin
| Subiect: Pentru cei care doresc sa publice materiale didactice Vin Oct 07, 2011 11:53 pm | |
| Am primit de la Tie mesajul urmator, cu rugamintea de a-l face public pe site. Iata-l si pe forum: - Citat :
Stimate colege, stimați colegi, MECTS derulează programul A doua șansă și doreste să publice prin acest program un CD/ DVD cu softuri educaționale pentru nivelurile III și IV (corespunzătoare claselor a III-a și a IV-a din învățământul de masă). În această situație, prin softuri educaționale înțelegem orice produs electronic interactiv, indiferent de disciplină, indiferent de format. Publicarea se face gratuit, cu numele autorului (MECTS își rezervă dreptul de a republica), dar veți primi un CD/ DVD dacă alegeți să oferiți ceva. Nu vi se plătește nimic, dar veți avea o publicație. Știu că mulți ați dorit să publicați, dar nu ați găsit resurse și atunci ați pus gratuit pe internet materialul vostru spre uzul gratuit al tuturor. Acum aveti o ocazie. Nu veti câștiga bani, dar veți publica sub patronajul MECTS. Acestea sunt amănuntele pe care le dețin și am fost împuternicit să vă fac această propunere de coordonatoarea programului A doua șansă – învățământ primar, dna Cristiana Boca. Cei interesați mi se pot adresa la tel. 0744538813, sau la tieradu@yahoo.com. Vă aștept! Tie RADU | |
|
Sorina M Admin
| Subiect: Re: Pentru cei care doresc sa publice materiale didactice Sam Oct 08, 2011 4:19 am | |
| Asadar punem accent pe INTERACTIVITATE, formatul electronic al documentului respectiv nefiind impus. Poate fi PowerPoint sau orice alt program care sa implice elevul din clasele a III-a sau / si a IV-a sa interactioneze. | |
|