Asociaţia Învăţătorilor Bănăţeni
Bine aţi venit pe forumul învăţătorilor bănăţeni!
Aici aveţi posibilitatea de a găsi informaţii necesare sau de a adăuga unele noi. Comentaţi fotografiile existente, discutaţi despre învăţământ şi relaxaţi-vă la o cafea, suculeţ sau limonadă.
Vă rugăm să vă autentificaţi!
Bine aţi venit pe forumul învăţătorilor bănăţeni!
Aici aveţi posibilitatea de a găsi informaţii necesare sau de a adăuga unele noi. Comentaţi fotografiile existente, discutaţi despre învăţământ şi relaxaţi-vă la o cafea, suculeţ sau limonadă.
Vă rugăm să vă autentificaţi!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când? Dacă nu aşa, atunci cum?

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Ultimele subiecte
» Întâlnirile membrilor AÎB vor avea loc la MIU
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeLun Dec 02, 2013 5:21 am Scris de Sorina M

» Structura anului scolar 2013-2014
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeDum Sept 15, 2013 3:59 am Scris de Sorina M

» Conferinţa Internaţională a Învăţătorilor-Novi Sad, Serbia
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeDum Noi 25, 2012 8:41 am Scris de Lili Cuc ( Boitiu )

» Arad- 200 de ani de învăţământ pedagogic românesc
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeMar Noi 20, 2012 2:17 pm Scris de Lili Cuc ( Boitiu )

» Structura anului scolar 2012-2013
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeJoi Aug 30, 2012 12:42 am Scris de Sorina M

» La multi ani, Mariana Faur!
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeLun Iun 04, 2012 9:40 am Scris de Sorina M

» Asociatia Generala a Invatatorilor din Romania
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeLun Mai 14, 2012 7:14 am Scris de Sorina M

» Şcoala altfel la Urseni
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeLun Mai 14, 2012 7:02 am Scris de Sorina M

» BALUL ÎNVĂŢĂTORILOR
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeMar Mai 01, 2012 11:01 pm Scris de Sorina M

Vremea in Timisoara
Click for Timişoara, România Forecast
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Galerie
Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Empty
Sondaj

Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Lili Cuc ( Boitiu )
Moderator
Moderator

Localizare : TIMISOARA

Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Empty
MesajSubiect: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală   Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeDum Ian 23, 2011 10:37 am

Dragi colegi,

Activitatea pentru luna februarie, din cadrul Programului de activităţi al A.Î.B., va fi susţinută de colega noastră, RODICA KUBIK, prof. înv. preşcolar la Grădinţa P.P 45 Timişoara.
Tema activităţii este : ,,Parteneriatul grădiniţă-şcoală".
Vă aşteptăm miercuri, 2 februarie, 2011, orele 10, la Grădiniţa nr. 45 (Str. Fagului nr. 17; clădirea e în aceeaşi curte cu Centrul Speranţa şi în spatele grădiniţei de pe str. Pestalozzi ), pentru a vedea cum se desfăşoară o activitate cu preşcolarii în sistem integrat, mai ales că noua lege a înv. prevede introducerea clasei pregătitoare în şcoli.
Am ales o zi din vacanţă, în ideea de a vă da posibilitatea să participaţi la activitate.
Cei interesaţi, vă rog să confirmaţi prezenţa până miercuri, 26 ianuarie 2011, pentru a se putea desfăşura activitatea în bune condiţii (e vorba de organizarea spaţiului şi de asigurarea asistenţei).

Vă aşteptăm cu drag.
Sus In jos
Sorina M
Admin
Admin
Sorina M

Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală   Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeMar Ian 25, 2011 5:37 am

Confirm prezenta la gradi.
Sus In jos
https://invatatoribanateni.forumgratuit.ro
biale
Incepator
Incepator

Localizare : Giroc

MesajSubiect: Re: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală   Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeMar Ian 25, 2011 7:05 am

Vin cu mare drag la activitatea din februarie.
Sus In jos
http://biale_liliana@yahoo.com
Lili Cuc ( Boitiu )
Moderator
Moderator

Localizare : TIMISOARA

MesajSubiect: Re: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală   Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitimeMar Ian 25, 2011 11:03 am

Au confirmat până acum prezenţa la activitatea de la grădiniţă următoarele cadre didactice :
1. Vărşăndan Maria
2. Monica Nagy
3. Daniela Văleanu
4. Giorgeta Gherga
5. Nicoleta Gherghina
6. Sorina Milin
7. Liliana Boiţiu
8. Mariana Culciar
9. Anemarie Bârlovan
10. Elena Sohoreanu
11. Liliana Antal
12. Aurel Grijincu
13. Ica Grijincu
14. Puiu Muscalu
15. Costi Guţu
16. Carmen Horvath
17. Iancu Horvath
18. Sanda Bradea
19. Cristina Tolci

Ultima editare efectuata de catre Sorina M in Mar Feb 01, 2011 9:52 pm, editata de 2 ori (Motiv : completari lista)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală   Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Icon_minitime

Sus In jos

Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Activitatea cu tema a AIB din ianuarie 2012
» Invitatie la simpozion
» invitatie 8.11.2011
»  Activitatea din 25.01.2012 URSENI TIMIS
» Parteneriat cu Scoala Urseni

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Asociaţia Învăţătorilor Bănăţeni :: Anunturi-
Mergi direct la: