Lili Cuc ( Boitiu ) Moderator
| Subiect: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Dum Ian 23, 2011 10:37 am | |
| Dragi colegi, Activitatea pentru luna februarie, din cadrul Programului de activităţi al A.Î.B., va fi susţinută de colega noastră, RODICA KUBIK, prof. înv. preşcolar la Grădinţa P.P 45 Timişoara. Tema activităţii este : ,,Parteneriatul grădiniţă-şcoală". Vă aşteptăm miercuri, 2 februarie, 2011, orele 10, la Grădiniţa nr. 45 (Str. Fagului nr. 17; clădirea e în aceeaşi curte cu Centrul Speranţa şi în spatele grădiniţei de pe str. Pestalozzi ), pentru a vedea cum se desfăşoară o activitate cu preşcolarii în sistem integrat, mai ales că noua lege a înv. prevede introducerea clasei pregătitoare în şcoli. Am ales o zi din vacanţă, în ideea de a vă da posibilitatea să participaţi la activitate. Cei interesaţi, vă rog să confirmaţi prezenţa până miercuri, 26 ianuarie 2011, pentru a se putea desfăşura activitatea în bune condiţii (e vorba de organizarea spaţiului şi de asigurarea asistenţei). Vă aşteptăm cu drag.
| |
|
Sorina M Admin
| Subiect: Re: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Mar Ian 25, 2011 5:37 am | |
| Confirm prezenta la gradi. | |
|
biale Incepator
| Subiect: Re: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Mar Ian 25, 2011 7:05 am | |
| Vin cu mare drag la activitatea din februarie. | |
|
Lili Cuc ( Boitiu ) Moderator
| Subiect: Re: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală Mar Ian 25, 2011 11:03 am | |
| Au confirmat până acum prezenţa la activitatea de la grădiniţă următoarele cadre didactice : 1. Vărşăndan Maria 2. Monica Nagy 3. Daniela Văleanu 4. Giorgeta Gherga 5. Nicoleta Gherghina 6. Sorina Milin 7. Liliana Boiţiu 8. Mariana Culciar 9. Anemarie Bârlovan 10. Elena Sohoreanu 11. Liliana Antal 12. Aurel Grijincu 13. Ica Grijincu 14. Puiu Muscalu 15. Costi Guţu 16. Carmen Horvath 17. Iancu Horvath 18. Sanda Bradea 19. Cristina Tolci
Ultima editare efectuata de catre Sorina M in Mar Feb 01, 2011 9:52 pm, editata de 2 ori (Motiv : completari lista) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Invitatie la activitatea cu temă din luna februarie ,, Parteneriatul grădiniţă -şcoală | |
| |
|