Asociaţia Învăţătorilor Bănăţeni
Bine aţi venit pe forumul învăţătorilor bănăţeni!
Aici aveţi posibilitatea de a găsi informaţii necesare sau de a adăuga unele noi. Comentaţi fotografiile existente, discutaţi despre învăţământ şi relaxaţi-vă la o cafea, suculeţ sau limonadă.
Vă rugăm să vă autentificaţi!
Bine aţi venit pe forumul învăţătorilor bănăţeni!
Aici aveţi posibilitatea de a găsi informaţii necesare sau de a adăuga unele noi. Comentaţi fotografiile existente, discutaţi despre învăţământ şi relaxaţi-vă la o cafea, suculeţ sau limonadă.
Vă rugăm să vă autentificaţi!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când? Dacă nu aşa, atunci cum?

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Ultimele subiecte
» Întâlnirile membrilor AÎB vor avea loc la MIU
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeLun Dec 02, 2013 5:21 am Scris de Sorina M

» Structura anului scolar 2013-2014
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeDum Sept 15, 2013 3:59 am Scris de Sorina M

» Conferinţa Internaţională a Învăţătorilor-Novi Sad, Serbia
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeDum Noi 25, 2012 8:41 am Scris de Lili Cuc ( Boitiu )

» Arad- 200 de ani de învăţământ pedagogic românesc
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeMar Noi 20, 2012 2:17 pm Scris de Lili Cuc ( Boitiu )

» Structura anului scolar 2012-2013
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeJoi Aug 30, 2012 12:42 am Scris de Sorina M

» La multi ani, Mariana Faur!
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeLun Iun 04, 2012 9:40 am Scris de Sorina M

» Asociatia Generala a Invatatorilor din Romania
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeLun Mai 14, 2012 7:14 am Scris de Sorina M

» Şcoala altfel la Urseni
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeLun Mai 14, 2012 7:02 am Scris de Sorina M

» BALUL ÎNVĂŢĂTORILOR
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeMar Mai 01, 2012 11:01 pm Scris de Sorina M

Vremea in Timisoara
Click for Timişoara, România Forecast
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Galerie
ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Empty
Sondaj

ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ

In jos 
AutorMesaj
Lili Cuc ( Boitiu )
Moderator
Moderator

Localizare : TIMISOARA

ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Empty
MesajSubiect: ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ   ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ Icon_minitimeVin Oct 29, 2010 10:21 am

Anunţul a fost făcut de Simona Duiuleasa, profesor metodist la CCD TIMIŞ.

De la 1 noiembrie 2010, vor începe înscrierile la programele de formare continuă din
oferta CCD Timiş pentru anul şcolar 2010-2011. Înscrierile se vor face doar online, la adresa www.ccd-timis.ro. Înscrierile se vor putea face doar în limita locurilor disponibile.
În acest an şcolar cadrele didactice pot opta pentru 1 sau 2 programe acreditate astfel încât să nu depăşească un total de 30 de credite profesionale transferabile (de ex. dacă un cadru didactic va opta pentru un program cu 25 de credite profesionale transferabile, atunci el nu va mai putea opta pentru un alt program din oferta CCD Timiş pentru că aceasta nu conţine programe cu 5 credite profesionale transferabile, astfel încât să însumeze 30 credite profesionale transferabile).
În ceea ce priveşte programele din oferta CCD Timiş avizate (care nu au credite profesionale transferabile) cadrele didactice vor putea opta pentru 2 programe în acest an şcolar.
Sus In jos

ÎNSCRIERE ONLINE PENTRU CURSURI ORGANIZATE DE CCD TIMIŞ
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cursuri organizate de Fundatia EOS Romania
» CURS ORGANIZAT DE ISJ TIMIS
» Cereri de inscriere
» Cursuri formare DPPD UVT
» Criterii şi modalităţi de înscriere

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Asociaţia Învăţătorilor Bănăţeni :: Schimb de experienta, perfectionare :: Cursuri de perfectionare-
Mergi direct la: