Asociaţia Învăţătorilor Bănăţeni
Bine aţi venit pe forumul învăţătorilor bănăţeni!
Aici aveţi posibilitatea de a găsi informaţii necesare sau de a adăuga unele noi. Comentaţi fotografiile existente, discutaţi despre învăţământ şi relaxaţi-vă la o cafea, suculeţ sau limonadă.
Vă rugăm să vă autentificaţi!
Bine aţi venit pe forumul învăţătorilor bănăţeni!
Aici aveţi posibilitatea de a găsi informaţii necesare sau de a adăuga unele noi. Comentaţi fotografiile existente, discutaţi despre învăţământ şi relaxaţi-vă la o cafea, suculeţ sau limonadă.
Vă rugăm să vă autentificaţi!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când? Dacă nu aşa, atunci cum?

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Ultimele subiecte
» Întâlnirile membrilor AÎB vor avea loc la MIU
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeLun Dec 02, 2013 5:21 am Scris de Sorina M

» Structura anului scolar 2013-2014
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeDum Sept 15, 2013 3:59 am Scris de Sorina M

» Conferinţa Internaţională a Învăţătorilor-Novi Sad, Serbia
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeDum Noi 25, 2012 8:41 am Scris de Lili Cuc ( Boitiu )

» Arad- 200 de ani de învăţământ pedagogic românesc
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeMar Noi 20, 2012 2:17 pm Scris de Lili Cuc ( Boitiu )

» Structura anului scolar 2012-2013
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeJoi Aug 30, 2012 12:42 am Scris de Sorina M

» La multi ani, Mariana Faur!
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeLun Iun 04, 2012 9:40 am Scris de Sorina M

» Asociatia Generala a Invatatorilor din Romania
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeLun Mai 14, 2012 7:14 am Scris de Sorina M

» Şcoala altfel la Urseni
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeLun Mai 14, 2012 7:02 am Scris de Sorina M

» BALUL ÎNVĂŢĂTORILOR
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeMar Mai 01, 2012 11:01 pm Scris de Sorina M

Vremea in Timisoara
Click for Timişoara, România Forecast
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Galerie
Ziua invatatorului... petrecem impreuna Empty
Sondaj

Ziua invatatorului... petrecem impreuna

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Sorina M
Admin
Admin
Sorina M

Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Ziua invatatorului... petrecem impreuna   Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeJoi Iun 10, 2010 7:46 am

In 30 iunie se merge la Herculane. Ce amanunte aveti despre acest eveniment?
Sus In jos
https://invatatoribanateni.forumgratuit.ro
Sorina M
Admin
Admin
Sorina M

MesajSubiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna   Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeLun Iun 14, 2010 9:48 pm

Oameni dragi, ne vedem miercuri la asociatie ca sa stabilim amanunte legate de plecarea la Herculane? Am inteles ca mergem cu trenul.
Sus In jos
Varsandan Maria
Activ
Activ

MesajSubiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna   Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 11:47 am

Nu ştiu cum organizează Lili deplasarea la Herculane. Ar trebui să ne cheme la asociaţie să adunăm banii pentru transport. Ne întâlnim miercuri pentru Herculane? Toate cele bune, Cici Vărşăndan
Sus In jos
Lili Cuc ( Boitiu )
Moderator
Moderator

Localizare : TIMISOARA

MesajSubiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna   Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 4:11 am

Cici, in legatura cu plecarea la Herculane, sunt colegi care merg si cu masina.
Cei care mergem cu trenul, m-am gandit sa ne intalnim marti, 29 iunie, la ora 10 la Agentia de voiaj C.F.R. din centru pentru a putea cumpara biletele.Fiecare vine cu banutii pentru a-si plati biletul dus-intors, aprox. 80 de lei.
Sper ca e ok asa.
Sus In jos
Lili Cuc ( Boitiu )
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna   Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeMier Iun 23, 2010 4:15 am

Taxa pentru inscriere la simpozion va rog sa o aduceti tot luni, pentru ca am nevoie sa pregatesc mapele si sa tiparim diplomele.* 10 lei membrii, 20 de lei nemembrii.
Multumesc frumos pentru intelegere.
Sus In jos
Varsandan Maria
Activ
Activ

MesajSubiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna   Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeJoi Iun 24, 2010 9:43 am

Sorina, ia legaturs cu Lili. Eu stiu ca mergem cu masinile si a dat telefoane la oameni sa ii intrebe unde vor si unde vor fi in masina. Toate cele bune, Cici
Sus In jos
Sorina M
Admin
Admin
Sorina M

MesajSubiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna   Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeJoi Iun 24, 2010 12:04 pm

Multumesc, am vorbit cu Lili. Va fi bine totul.
Sus In jos
Lili Cuc ( Boitiu )
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna   Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitimeMier Iul 21, 2010 9:26 am

Ziua Învăţătorului am sărbătorit-o la Herculane, împreună cu colegii din Asociaţia Învăţătorilor Caraş-Severineni şi o delegaţie formată din 4 învăţători din Bela Crkva- Serbia, în data de 30 iunie 2010, la Pensiunea ,,Trandafirul galben".
În aceeaşi zi, între orele 11-15 am luat parte şi la simpozionul ,, Dascălul, promotor al şcolii incluzive" , desfăşurat la Liceul Hercules din Băile Herculane.
Mulţumesc mult atât membrilor A.Î.B. prezenţi la această activitate, cât şi conducerii liceului şi colectivului de cadre didactice care ne-au primit cu căldură şi ospitalitate.
Câştigul acestui eveniment a fost semnarea unui protocol de colaborare între A.Î.B., Asociaţia Învăţătorilor Caraş-Severineni şi Asociaţia NVO Skola Plus din Serbia, ce are ca scop implementarea proiectului ,, Bănăţeni de ieri şi de azi ", începând cu septembrie 2010.
Rog frumos membrii asociaţiei să vină cu propuneri de activităţi pentru a putea demara acest proiect.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna   Ziua invatatorului... petrecem impreuna Icon_minitime

Sus In jos

Ziua invatatorului... petrecem impreuna
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Dedicatie de Ziua Invatatorului
» Ziua Invatatorului la Arad, inscrieri pentru al XXXI-lea Congres AGIRo
» Activitate impreună cu organizaţia Salvaţi Copiii
» Sărbătorirea Zilei Învăţătorului , în 24 iunie 2011, printr-un simpozion naţional

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Asociaţia Învăţătorilor Bănăţeni :: Anunturi-
Mergi direct la: