Ultimele subiecte | » Întâlnirile membrilor AÎB vor avea loc la MIULun Dec 02, 2013 5:21 am Scris de Sorina M » Structura anului scolar 2013-2014Dum Sept 15, 2013 3:59 am Scris de Sorina M » Conferinţa Internaţională a Învăţătorilor-Novi Sad, SerbiaDum Noi 25, 2012 8:41 am Scris de Lili Cuc ( Boitiu ) » Arad- 200 de ani de învăţământ pedagogic românescMar Noi 20, 2012 2:17 pm Scris de Lili Cuc ( Boitiu ) » Structura anului scolar 2012-2013Joi Aug 30, 2012 12:42 am Scris de Sorina M » La multi ani, Mariana Faur!Lun Iun 04, 2012 9:40 am Scris de Sorina M » Asociatia Generala a Invatatorilor din RomaniaLun Mai 14, 2012 7:14 am Scris de Sorina M » Şcoala altfel la UrseniLun Mai 14, 2012 7:02 am Scris de Sorina M » BALUL ÎNVĂŢĂTORILORMar Mai 01, 2012 11:01 pm Scris de Sorina M |
Vremea in Timisoara | |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ziua invatatorului... petrecem impreuna | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Sorina M Admin
| Subiect: Ziua invatatorului... petrecem impreuna Joi Iun 10, 2010 7:46 am | |
| In 30 iunie se merge la Herculane. Ce amanunte aveti despre acest eveniment? | |
| | | Sorina M Admin
| Subiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna Lun Iun 14, 2010 9:48 pm | |
| Oameni dragi, ne vedem miercuri la asociatie ca sa stabilim amanunte legate de plecarea la Herculane? Am inteles ca mergem cu trenul. | |
| | | Varsandan Maria Activ
| Subiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna Mar Iun 15, 2010 11:47 am | |
| Nu ştiu cum organizează Lili deplasarea la Herculane. Ar trebui să ne cheme la asociaţie să adunăm banii pentru transport. Ne întâlnim miercuri pentru Herculane? Toate cele bune, Cici Vărşăndan | |
| | | Lili Cuc ( Boitiu ) Moderator
| Subiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna Mier Iun 23, 2010 4:11 am | |
| Cici, in legatura cu plecarea la Herculane, sunt colegi care merg si cu masina. Cei care mergem cu trenul, m-am gandit sa ne intalnim marti, 29 iunie, la ora 10 la Agentia de voiaj C.F.R. din centru pentru a putea cumpara biletele.Fiecare vine cu banutii pentru a-si plati biletul dus-intors, aprox. 80 de lei. Sper ca e ok asa. | |
| Subiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna Mier Iun 23, 2010 4:15 am | |
| Taxa pentru inscriere la simpozion va rog sa o aduceti tot luni, pentru ca am nevoie sa pregatesc mapele si sa tiparim diplomele.* 10 lei membrii, 20 de lei nemembrii. Multumesc frumos pentru intelegere. | |
| | | Varsandan Maria Activ
| Subiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna Joi Iun 24, 2010 9:43 am | |
| Sorina, ia legaturs cu Lili. Eu stiu ca mergem cu masinile si a dat telefoane la oameni sa ii intrebe unde vor si unde vor fi in masina. Toate cele bune, Cici | |
| | | Sorina M Admin
| Subiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna Joi Iun 24, 2010 12:04 pm | |
| Multumesc, am vorbit cu Lili. Va fi bine totul. | |
| Subiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna Mier Iul 21, 2010 9:26 am | |
| Ziua Învăţătorului am sărbătorit-o la Herculane, împreună cu colegii din Asociaţia Învăţătorilor Caraş-Severineni şi o delegaţie formată din 4 învăţători din Bela Crkva- Serbia, în data de 30 iunie 2010, la Pensiunea ,,Trandafirul galben". În aceeaşi zi, între orele 11-15 am luat parte şi la simpozionul ,, Dascălul, promotor al şcolii incluzive" , desfăşurat la Liceul Hercules din Băile Herculane. Mulţumesc mult atât membrilor A.Î.B. prezenţi la această activitate, cât şi conducerii liceului şi colectivului de cadre didactice care ne-au primit cu căldură şi ospitalitate. Câştigul acestui eveniment a fost semnarea unui protocol de colaborare între A.Î.B., Asociaţia Învăţătorilor Caraş-Severineni şi Asociaţia NVO Skola Plus din Serbia, ce are ca scop implementarea proiectului ,, Bănăţeni de ieri şi de azi ", începând cu septembrie 2010. Rog frumos membrii asociaţiei să vină cu propuneri de activităţi pentru a putea demara acest proiect. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ziua invatatorului... petrecem impreuna | |
| |
| | | | Ziua invatatorului... petrecem impreuna | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |